fbpx
x
Мени

Ueb-faqe në vend të sportelit të gjitha informacionet me 3 klikime

Bota në të cilën jetojmë është e rrethuar me teknologji. Qytetarët gjithnjë e më shumë i përdorin telefonat dhe kompjuterët për socializim, blerje në internet, komunikim, menaxhim të financave, caktim të kontrollit mjekësor, informim etj. Në këtë kontekst, nuk duhet të na befasojë ajo që qytetarët presin ta marrin të njëjtin hap edhe vetëqeverisjet lokale. […]