fbpx
x
Мени

Platforma RAPORTO.MK

https://raporto.mk/ Mënyrë e re për Komunat më të pastër dhe të rregulluar! Prej tani e tutje, banorët e disa Komunave mund të raportojnë në mënyrë të lehtë ankesat e tyre për gropat në rrugë, trotuaret e prishura dhe problemet tjera të ngjashme me të cilat ballafaqohen në komunën ku banojnë. “Punojmë së bashku, për një […]