fbpx
x
Мени

Годишен извештај за криминалот од омраза во 2015 год.

Овој извештај е резултат на проектот „Зајакнување на националните капацитети за справување со криминал од омраза и говор на омраза“, финансиски поддржан од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, а спроведен во периодот помеѓу 1 јануари и 31 декември 2015 г. Главната цел на проектот е да се зголеми разбирањето и да се засили капацитетот на […]