fbpx
x
Мени

Едукативно видео 2: Деловните процеси во банкарскиот сектор

Ова едукативно видео е второ во серијалот едукативни видеа изработени во рамки на Проектот „Финансиска едукација за паметни одлуки“, поддржан од Програмата Цивика Мобилитас. Видеото дава осврт кон клучните деловните процеси и активности на банките, при што фокусот е на депозитното и кредитното работење, односно каматните стапки. Видеото погледнете го ТУКА.