fbpx
x
Мени

Анализа на состојбата на лицата со интелектуална попреченост и комбинирани пречки во Република Макед

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија во рамките на проектот ,,Поддршка од граѓанското општество кон политиките за социјална кохезија и различностите” поддржан од Британската амбасада во Македонија, подготви Анализа на состојбата на лицата со интелектуална попреченост и комбинирани пречки во Република Македонија . Анализата ги содржи наодите од истражувањата за потребите за промени […]