fbpx
x
Мени

Воведување иновативност во работењето на граѓанските организации преку социјално претприемништво

Оваа програма за учење е погодна за луѓе кои веќе имаат основни познавања од социјалното претприемништво, како и за нови учесници. Дури и да немате основно познавање, ние ви нудиме програма за учење на основните концепти кои ќе ви требаат и референциите за да го проширите знаењето.