fbpx
x
Мени

ОДГОВОР НА ПОТРЕБИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ПОГОДЕНИ ОД КОВИД-19: 15 АКЦИИ ПРОТИВ КОВИД-19

Да се помогне тогаш кога е најпотребно, тогаш кога нема кој или кога никој друг не може толку брзо да ја даде помошта – ете за тоа беа наменети Ад хок грантовите на Цивика мобилитас со кои 15 граѓански организации им излегоа во пресрет на потребите на нивните крајни корисници, граѓани на оваа земја. А […]