fbpx
x
Мени

Почна првиот Национален форум на Цивика мобилитас

Граѓанскиот ангажман и волонтерството се темата на првиот Национален форум на Цивика мобилитас што започна денес во 11 часот во Младинскиот културен центар (МКЦ) во Скопје.