fbpx
x
Мени

За што се наменети средствата на граѓанските организации во Македонија?

За што се наменети средствата на граѓанските организации во Македонија?

Веб страница наместо шалтер сите информации со 3 клика

Светот во кој живееме е обликуван од технологијата. Граѓаните сè повеќе ги користат телефоните и компјутерите за социјализација, онлајн-купување, комуникација, раководење со финансиите, закажување лекарски преглед, информирање итн. Во овој контекст, воопшто не треба да нè изненадува тоа што граѓаните очекуваат да го добијат истиот однос од локалните самоуправи. Тие сакаат да се информираат, да […]