fbpx
x
Мени

Прирачник за граѓански организации – извори на финансирање од Европската унија

Целта на нашиот прирачник е да се обезбеди краток преглед кој ги спојува информациите распрскани по веб – страниците на различни генерални директорати на Комисијата. Ако го користите нашиот прирачник за идентификација на можни програми од интерес, па потоа да се обратите на посочените веб – страници, ќе најдете повеќе детали за програми и повици […]