fbpx
x
Мени

The working conditions in the German transnational company “Dräxlmaier” in Kavadarci, Macedonia

Студија на англиски јазик за работничките услови во „Дрекселмаер“ од Кавадарци. Авторки: Соња Стојадиновиќ и Анета Смит Гулева