fbpx
x
Мени

Документ за политики – ноември 2017

Во медиумите во Република Македонија честопати се доведува во прашање слободата на изразување, а условите за работа на новинарите и медиумските работници се многу тешки и недостоинствени. По згаснувањето на дневниот весник „Дневник“, кој престана да излегува само месец и пол откако истата судбина ја доживеаја „Вест“ и „Утрински весник“, кои беа под капата на […]