fbpx
x
Мени

Cfarë duhet të dijnë dhe të praktikojnë të punësuarit në administratën publike?

Detyra dhe qëllimi kryesor i administratës publike është të jetë servis i qytetarëve në procesin e realizimit të të drejtave të tyre. Që të realizohet detyra dhe qëllimi kryesor, të punësuarit në administratën publike ndjekin parime të caktuara në punën e tyre.