fbpx
x
Мени

Годишен извештај од мониторингот на јавните набавки во Република Македонија

Центарот за граѓански комуникации од Скопје, во периодот од ноември 2008 до ноември 2009 година, го анализираше спроведувањето на процесот ја јавни набавки во РМ, кој е регулиран со Законот за јавни набавки. Целта на анализата е да оцени како се спроведува процесот на јавни  набавки во светло на новиот Закон за јавни набавки : […]