fbpx
x
Мени

Мониторинг на спроведувањето на новото медиумско законодавство,на агенцијата за аудио и аудиовизуелни медимски услуги и на Македонската Радиотелевизија

Центарот за развој на медиуми (ЦРМ), во рамките на програмата на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Република Македонија и Про­ ектот за одговорни медиуми и законодавни реформи во медиумската сфера, спроведува континуиран мониторинг на примената на новите медиумски закони во Република Ма­кедонија – Закон за аудио и аудивизуелни медиумски услуги (ЗААМУ) и Закон […]