fbpx
x
Мени

документарен филм

Краток документарен филм за 25 годишната работа и активизам на Организација на жените на општина Свети Николе изработен од волонтерите во организацијата.

Седмо издание на дроги-Политики на практики

Наспроди празноверието смртоносноста на дрогите стојат луѓе потврдуваат дека не се дрогите тие што убиваат,туку стереотипите вткаени во актуелните политики за дроги, во образованието и во сите културни обрасци преку кои го спознаваме и со чија помош се позиционираме во овој свет.