fbpx
x
Мени
Здружение за развој на медиуми Онлимит-Медиа Скопје

Здружение за развој на медиуми Онлимит-Медиа Скопје

Здружение за развој на медиуми Онлимит-Медиа Скопје
Онлимит-Медиа Скопје
Media Development Association – Onlimit Media Skopje
Onlimit Media - Skopje
2013
Здружение
4057013520409
6845282
Ул.Стив Наумов бб,зграда 2 спрат 3 ,1000 Скопје
Ул. Ѓорче Петров бр. 1/1-25, Скопје
Скопје
Семи Мемети претседател 0038971322226 semi@almakos.com
02/2032 302
02/2032 302

Добро Владеење

Децентрализација

Развој на граѓанското општество

Меѓуетнички односи

Толеранција

Култура

Образование, наука и истражувања

Информации, комуникација и медиуми

50

2015