fbpx
x
Мени

Годишен извештај за криминалот од омраза во 2014 год.

Овој извештај е резултат на проектот „Унапредување на националната инфраструктура против злосторства од омраза и говор на омраза“, финансиски поддржан од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, а спроведен во периодот помеѓу 1 јануари и 31 декември 2014 г. Главната цел на проектот е да се зголеми разбирањето и засили капацитетот на институционалните и граѓански општествени […]