fbpx
x
Мени

Под лупа – извештај од анализите на 12 правосилни кривични предмети

Транспаренси интернешнал – Македонија во соработка со здружението „Зелена лупа“ ја спроведува граѓанската акција „СИТЕ ЗАЕДНО ПО ПАТОТ ДО ПРАВДАТА“, која е поддржана преку програмата за развој на граѓанското општество на „ЦИВИКА МОБИЛИТАС“. Во текот на проектот, врз основа на 12 правосилно завршени судски предмети од областа на кривичното право, направена е анализа на можностите […]