Едно писмо стигнато на официјалниот мејл на СКУП Македонија сигнализираше дека енормно големи суми од народните пари се плаќани за парно греење. Свиркач кој бил запознаен со ова појава решил истата да ја пријави кај нас, со препорака да се истражува случајот
Тимот на СКУП ги разгледуваше сите наоди на јавувачот на злоупотребите. Решивме да побараме средба со него за да видиме дали овие индиции се вистински.