Konsumatorë, besojmë që shpesh ndiheni të mashtruar, inferior ose që për paratë tuaja të fituara me shumë mund nuk e keni fituar atë që keni pritur. Në këtë kohë kur informatat i kemi në dispozicion gjithnjë e më shumë se kur do
herë, para se të vendosni të blini dhe të shpenzoni para për produkt ose shpenzim, mirë informohuni! Shumë informata për tregtarët të cilët ofrojnë produkte ose shërbime mund t’i gjeni edhe në internet prej konsumatorëve të pavarur të cilët kanë ndonjë përvojë! Krahasoni çmimet! Dhe më pas blini!