x
Мени

Преглед

ПонВторСреЧетПетСабНед
01
02
03
04
05

Cultural Diversity Week...

Cultural Diversity Week

30/04/2018 - 05/05/2018

info@multukultura.org.mk

Tetovo

Повеќе
06
07
08
09
10

Конференција за здравјето на Ромите во Република М...

Конференција за здравјето на Ромите во Република Македонија

10/05/2018 - 10/05/2018

078/263-756

Скопје

Повеќе
11
12
13
14
15
16
17

Пристап до услуги на здравствена и социјална зашти...

Пристап до услуги на здравствена и социјална заштита за ЛГБТИ

17/05/2018 - 17/05/2018

18
19
20
21

Тркалезна маса за воведување систем за квалитет во...

Тркалезна маса за воведување систем за квалитет во ГО

21/05/2018 - 21/05/2018

аleksandar.cekov@crpm.org.mk 072 702 995/ 02 3109 932

Скопје

Повеќе
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Cultural Diversity Week...

Cultural Diversity Week

30/04/2018 - 05/05/2018

info@multukultura.org.mk

Tetovo

Повеќе
31

Cultural Diversity Week...

Cultural Diversity Week

30/04/2018 - 05/05/2018

info@multukultura.org.mk

Tetovo

Повеќе