Избрани 12 акциски грантисти на Цивика мобилитас

Комисијата за избор на грантови ги оцени апликациите на организациите кои поднесоа пријава на првиот повик за акциски грантови во новата фаза на Цивика мобилитас (ПЦМ-АКТ-04). Добитници на акциски грант се 12 организации и тоа: Здружение Хендикеп плус-Група за поддршка на хендикепирани лица Крива Паланка Здружение за регионален развој Балкан економик форум Скопје Институт за … Продолжи со читање Избрани 12 акциски грантисти на Цивика мобилитас