20953612_752707264916883_3531191333030345031_nПо втор пат, во Скопје се организира “Social Innovators Conference”. Oрганизирано од Social Impact Lab и асоцијацијата Паблик, дискусиите ќе бидат насочени кон полето на социјалните иновации и социјалното претприемаштво. Што да очекувате годинава? – 8 уникатни спикери од различни Европски земји кои ќе ги споделат своите реални претприемачки искуства од сферата – Саем на социјални бизниси од Македонија, кои ќе …