fbpx
x
Мени
Асоцијација за развојни иницијативи - ЗЕНИТ Скопје

Асоцијација за развојни иницијативи - ЗЕНИТ Скопје

Асоцијација за развојни иницијативи - ЗЕНИТ Скопје
Зенит
Association for Development Initiatives – Zenith
Zenith
2011
Здружение
Александар Николов - Извршен Директор
4080011521965
6704360
50 Дивизија 10/А
Ѓуро Ѓаковиќ 72-2/16, 1000 Скопје
Центар
Скопски регион
Александар Николов - 076 744 811 nikolov@zenith.org.mk
078 241 796

Асоцијација за развојни иницијативи – Зенит работи во партнерство со поединци и организации од Македонија и странство на проучување, градење и промовирање на активности и практики на развој и добро управување кои ќе придонесат кон општествен напредок и б

Спроведување истражувања и анализи; организирање и реализација на семинари

обуки

расправи

дебати и други слични активности; соработка со јавниот

приватниот и граѓанскиот сектор и со поединци и независни експерти; застапување; организирање промотивни к

Граѓани

вклучително и политичари

кои се поборници на доброто владеење и интеграцијата во ЕУ; членовите и персоналот на организации на граѓанското општество

вклучително и медиуми

во секторите на делување; експерти во секторите на делување; јавни/државн

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација