fbpx
x
Мени
HEPA MAKEDONIJA Nacionalna organizacija

HEPA MAKEDONIJA Nacionalna organizacija

HEPA MAKEDONIJA Nacionalna organizacija
HEPA Makedonija
HEPA Macedonia National organization
2005
NVO za javno zdravje
Vera Simovska, MD, PhD
30120170011906
6053572
Kozara 68-2/16
Центар
Скопски
Vera Simovska, Pretsedatel. Mob. 078226009, email: hepa@hepa.org.mk
0038926090775

Unapreduvanje na zdravjeto so fizicka aktivnost, balansirana ishrana i zdrav nacin na ziveenje. Primena na individualen i populacionen pristap.

Возрасни

Деца, млади и студенти

Заштита на потрошувачите

Здравје и здравствена заштита

Меѓуетнички односи

Образование, наука и истражување

Развој на граѓанско општество

Градење капацитети (обука, фасилитација, менторство, совети)

Застапување (на пр. креирање и влијание врз политики)

Истражување

Граѓански организации

Деца

Жени

Лица со болести

Млади и студенти

Образовни институции

Стари лица

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација