fbpx
x
Мени
Здружение Обучувачи на јавна администрација (ПАТ) Скопје

Здружение Обучувачи на јавна администрација (ПАТ) Скопје

Здружение Обучувачи на јавна администрација (ПАТ) Скопје
ПАТ Скопје
Association Public Administration Trainers (PAT) Skopje
PAT Skopje
2008
Здружение
Љупка Симоноска Сцхулз
4030008033600
6368964
Њуделхиска 6/2-1, 1000 Скопје
Карпош
Скопски
Љупка Симоноска Сцхулз
+38971321670

Здружение на граѓани, основано со цел промовирање на демократските процеси во Р, Македонија

Антикорупција

Владеење на правото

Демократија

Децентрализација

Добро владеење

Отчетност

Транспарентност

Градење капацитети (обука, фасилитација, менторство, совети)

Истражување

Општа јавност (сите граѓани)