fbpx
x
Мени
Асоцијација за едукација МЛАДИИНФО ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Асоцијација за едукација МЛАДИИНФО ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Асоцијација за едукација МЛАДИИНФО ИНТЕРНАЦИОНАЛ
МЛАДИИНФО ИНТЕРНАЦИОНАЛ Скопје
Association for Education MLADIINFO INTERNATIONAL Skopje
MLADIINFO INTERNATIONAL Skopje
2003
Antoaneta Ivanova - Pretsedatel
4030003481981
5772095
Филип Филиповиќ бр.22 Скопје
Трифун Хаџи-Јанев бр.7-5/1, Скопје, Гази Баба - Скопје
Гази Баба
Антоанета Иванова 0038978835052 antoaneta@mladiinfo.eu
0038925209890

Добро Владеење

Деца, младинци и студенти

Вработување

Образование, наука и истражувања

Информации, комуникација и медиуми

Друго

60

4

2015

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација