fbpx
x
Мени
Центар за подршка на лица со интелектуална попреченост ПОРАКА КУМАНОВО

Центар за подршка на лица со интелектуална попреченост ПОРАКА КУМАНОВО

Центар за подршка на лица со интелектуална попреченост ПОРАКА КУМАНОВО
2011
Куманово
072/275-362 sandra_k.sarevska@yahoo.com 070/467-439 dnevencentarkumanovo@gmail.com 078/382-393 kirovska_k@yahoo.com

Меѓуетнички односи

Толеранција

Култура

Деца, младинци и студенти

Лица со посебни потреби

Вработување

Образование, наука и истражувања

Здравје и здравствена заштита

Информации, комуникација и медиуми

65

8

2015

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација