fbpx
x
Мени
ОТВОРЕТЕ ГИ ПРОЗОРЦИТЕ

ОТВОРЕТЕ ГИ ПРОЗОРЦИТЕ

ОТВОРЕТЕ ГИ ПРОЗОРЦИТЕ
Association for Аssistive Тechnology Open the Windows
OtW
2005
Здружение
4030005563667
6032036
бул. Партизански одреди 62/2-29, Скопје
Булевар Партизански одреди, бр. 62-2/29, Скопје
Скопје
075 36 11 15, vladimir.lazovski@openthewindows.org 070 372 087, magdalena.dimkova@openthewindows.org
075361115

Добро Владеење

Деца, младинци и студенти

Стари лица

Лица со посебни потреби

Вработување

Образование, наука и истражувања

Информации, комуникација и медиуми

21

2015