fbpx
x
Мени
Здружение КОНЕКТ Скопје

Здружение КОНЕКТ Скопје

Здружение КОНЕКТ Скопје
Конект
Association Konekt
Konekt
2008
Здружение
Никица Кусиникова - Извршен Директор
4030008032824
6366996
ул. Владимир Полежиновски бр.19-1/6 Скопје - Центар
ул. Владимир Полежиновски бр.19-1/6 Скопје - Центар
Центар
Никица Кусиникова Извршна директорка 0038970333482 nikicak@konekt.org.mk
02 3224 198

Добро Владеење

Развој на граѓанското општество

Друго

5

1

2015