fbpx
x
Мени
Здружение ХЕЛСИНШКИ КОМИТЕТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Скопје

Здружение ХЕЛСИНШКИ КОМИТЕТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Скопје

Здружение ХЕЛСИНШКИ КОМИТЕТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Скопје
МХК
Helsinki Committee for Human Rights of the Republic of Macedonia
MHC
1994
Здружение
проф. д-р Гордан Калајџиев, претседател
4030994172337
4920783
ул. Наум Наумовски - Борче бр.83-1 Скопје - Центар
ул. Наум Наумовски - Борче бр.83-1 Скопје - Центар
Центар
uranija.pirovska@mhc.org.mk 070226729, voislav.stojanovski@mhc.org.mk 071830819.
02 3119 073

Добро Владеење

Децентрализација

Развој на граѓанското општество

Жени и родови прашања

Меѓуетнички односи

Толеранција

Стари лица

Лица со посебни потреби

ЛГБТИ

Вработување

Образование, наука и истражувања

Здравје и здравствена заштита

Друго

40

3

2015