fbpx
x
Мени
Граѓанско здружение АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА МОБИЛИЗАЦИЈА Виница

Граѓанско здружение АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА МОБИЛИЗАЦИЈА Виница

Граѓанско здружение АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА МОБИЛИЗАЦИЈА Виница
АИМ
Association for internatiol mobility
AIM
Здружение
4005015504249
7024606
ул. Јордан Филиповски 11/3 Виница
ул. Гоце Делчев бр.13 Виница
Виница
078 353 140
Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација