fbpx
x
Мени
Здружение Центар за развој на медиумите на заедниците МЕДИУМ Гостивар

Здружение Центар за развој на медиумите на заедниците МЕДИУМ Гостивар

Здружение Центар за развој на медиумите на заедниците МЕДИУМ Гостивар
МЕДИУМ
Center for community media development Gostivar
MEDIUM
Здружение
4007007139372
6247210
бул. Браќа Ѓиноски 61/2
ул. 18 ти ноември 314, Гостивар
Гостивар
070 357 001
Објавено пред 4 годинаи Raport mbi gjendjen e mediave online në Maqedoni
Објавено пред 4 годинаи Raport mbi gjendjen e mediave online në Maqedoni
Објавено пред 4 годинаи Raport mbi gjendjen e mediave online në Maqedoni