fbpx
x
Мени
Здружение за промоција на евро-атлантските идеи и вредности ЕВРО – АТЛАНТСКИ СОВЕТ НА МАКЕДОНИЈА Скопје

Здружение за промоција на евро-атлантските идеи и вредности ЕВРО – АТЛАНТСКИ СОВЕТ НА МАКЕДОНИЈА Скопје

Здружение за промоција на евро-атлантските идеи и вредности ЕВРО – АТЛАНТСКИ СОВЕТ НА МАКЕДОНИЈА Скопје
АТА Македонија
Euro-Atlantic Council of Macedonia
ATA Macedonia
здружение
4030001433270
5601991
ул. Македонија 22/1-15
ул. Македонија 22/1-15
Центар
02 3162 221
02 3162 221
Објавено пред 2 годинаи Freedom Safeguarding andsecurity, a new sense of common purpose
Објавено пред 2 годинаи Freedom Safeguarding andsecurity, a new sense of common purpose
Објавено пред 2 годинаи Freedom Safeguarding andsecurity, a new sense of common purpose