fbpx
x
Мени
Центар за советување и помош на жени ЛИДИЈА – СРЦЕ ШТО ЧУКА Скопје

Центар за советување и помош на жени ЛИДИЈА – СРЦЕ ШТО ЧУКА Скопје

Центар за советување и помош на жени ЛИДИЈА – СРЦЕ ШТО ЧУКА Скопје
Центар Лидија
Center for counseling and assistance to women “Lydia – A beating heart”
Lydia Center
2012
Здружение
Светлана Јованова - Раководител
4057012516041
6768970
Ул.11-ти Октомври 44/2-2 Скопје
Ул.11-ти Октомври 44/2-2 Скопје, Центар
Центар
Скопски регион
Светлана Јованова - директор 070231787 sjovanova@gmail.com
070231787

Центар „Лидија“ го промовира и поддржува моралното и етичко живеење, правото на жената да избере да роди дете, како и нејзиното право да добие соодветна психолошка помош при репродуктивна загуба. Центарот „Лидија“ се фокусира на клучните потреби на граѓан

Професионално советување

едукација

хумантирана дејност

Жени коишто се наоѓаат во кризна бременост и нивните семејства; повеќедетни семејства; самохрани родители

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација