fbpx
x
Мени
Асоцијација за едукација МЛАДИИНФО ИНТЕРНАЦИОНАЛ Скопје

Асоцијација за едукација МЛАДИИНФО ИНТЕРНАЦИОНАЛ Скопје

Асоцијација за едукација МЛАДИИНФО ИНТЕРНАЦИОНАЛ Скопје
МЛАДИИНФО ИНТЕРНАЦИОНАЛ Скопје
Association for Education MLADIINFO INTERNATIONAL Skopje
LADIINFO INTERNATIONAL Skopje
2003
Здружение
Антоанета Иванова - претседател
4030003481981
5772095
Филип Филиповиќ бр.22 Скопје
Трифун Хаџи-Јанев бр.7-5/1
Гази Баба
Скопски регион
Ана Алибегова - програмски директор +38978870177 ana@mladiinfo.eu
+389 2 520 98 90

(лош пдф) да се дополни подоцна

Истражувања

публикации

видео-продукција

дисеминација

работилници

тренинзи

форуми

конференции

Млади и млади возрасни од 18-35 години

како и младински граѓански/невладини организации.

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација