fbpx
x
Мени
Граѓанско учество за локлна демократија

Граѓанско учество за локлна демократија

Граѓанско учество за локлна демократија
Европска асоцијација за локална демократија – АЛДА Скопје
European association for local democracy – ALDA Skopje
ALDA Skopje
Здружение
Петровска Петровска - раководител
4057012515533
6760376
бул. Партизански одреди 43б/5, Скопје
бул. Партизански одреди 43б/5, Скопје
Центар
Скопски регион
078 382 050

Создавање овозможувачка околина за граѓанските организации

соработка меѓу општини и граѓански организации

граѓанско учество

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација