fbpx
x
Мени
Платформа за унапредување на улогите на жените

Платформа за унапредување на улогите на жените

Платформа за унапредување на улогите на жените
Диверзити Медиа
Diversity Media
Здружение
Рашиди Рашиди - претседател
4028011514762
6682219
ул. „Никола Тримпаре“ 27, Центар, Скопје
ул. „Никола Тримпаре“ 27, Центар, Скопје
Центар
Скопски регион
071 232 822

Граѓански ангажман

граѓанско учество

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација