fbpx
x
Мени
Заедно за чист дебар (ЗЧД)

Заедно за чист дебар (ЗЧД)

Заедно за чист дебар (ЗЧД)
Центар за одржлив развој на заедницата Дебар
Center for sustainable community development Debar
CSCD
Здружение
-
4008006104148
6149200
Велко Влаховиќ бр.13 Дебар
ул. ,,Велко Влаховиќ бр.13 Дебар (во Центарот за култура Дебар,2 кат)
Дебар
Југозападен регион
070 306 652

Активен граѓански ангажман во граѓански иницијативи

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација