fbpx
x
Мени
мЗаедница - Одржливи заедници преку мобилно учество на граѓаните

мЗаедница - Одржливи заедници преку мобилно учество на граѓаните

мЗаедница - Одржливи заедници преку мобилно учество на граѓаните
Блинк 42-21
Center for social Innovations Blink 42-21
Blink 42-21
Здружение
Танчески Танчески - застапник по закон
4032011515260
6742378
ул. Анкарска бр.31-30 Скопје, Карпош
Рајко Жинзифов 50 1-2/23
Карпош
Скопски регион
072 220 617

Граѓанско учество

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација