fbpx
x
Мени
Младите од вардарскиот регион како “агенти за промени” во локалните заедници

Младите од вардарскиот регион како “агенти за промени” во локалните заедници

Младите од вардарскиот регион како “агенти за промени” во локалните заедници
Центар за социјални иновации и локален развој, Велес
Center for social innovations and local development
CSILD
Здружение
Алчева Алчева - претседател
40044017515730
7250819
Браќа Капчеви бр. 29 Велес
Трајко Панов бр, 22, Велес
Велес
Вардарски регион
078 302 244

Демократија

транспаретност

млади

образование

наука

истражување

вработување

развој на НВО

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација