fbpx
x
Мени
Центар за безбедносни истражувања

Центар за безбедносни истражувања

Центар за безбедносни истражувања
ЦБИ
Center for security research
2017
ЦБИ
Александар Нацев - Извршен директор
4058017521850
1602984494010
Христо Татарчев број 79
Кисела Вода
Скопски
0038971200418
070306060

Мисија и визија
Мисијата на ЦБИ е да им помогне на обичните граѓани, но и на донесувачите на одлуки да го направат најдобриот избор при донесувањето одлука, притоа потпирајќи се на најдобрите информации. Решенијата кои ги нуди ЦБИ се направени врз основа на најдобрите информации, најкредибилните методи и најдобрите експерти во одредената област. Ние сме посветени на објективни и квалитетни истражувања кои ги даваат најдобрите резултати и го нудат најдобриот пристап за справување со безбедносните предизвици.

Владеење на правото

Застапување (на пр. креирање и влијание врз политики)

Информирање (на пр. градење свест)

Истражување

Експерти од одредена област

Млади и студенти

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација