fbpx
x
Мени
Младите во акција за развој на ромската заедница

Младите во акција за развој на ромската заедница

Младите во акција за развој на ромската заедница
Черења Штип
Associaton of Roma Cherenja Shtip
Cherenja
Здружение
Демирова Демирова - претседател
4029995103519
5017203
Радански пат бр.202 Штип
Черења 188
Штип
Источен регион
072 205 639

Граѓанско учество

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација