fbpx
x
Мени
Истражувачка академија

Истражувачка академија

Истражувачка академија
Асоцијација на економски истражувачи
Association of economic researchers
AER
Здружение
- членови на презедиумот
4032012518610
6810802
бул. Јане Сандански бр.34-2/8
ул. Васил Стефановски бр 13/2
Аеродром
Скопски регион
078 609 198

Граѓанско учество: Граѓанските организации активно учествуваат во процесите на креирање и донесување одлуки што води кон подобрени политики и практики

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација