fbpx
x
Мени
Школа за грасрут - од грасрут ативизам до ангажирани граѓани

Школа за грасрут - од грасрут ативизам до ангажирани граѓани

Школа за грасрут - од грасрут ативизам до ангажирани граѓани
ЦЕТ платформа
Association for education and training CET PLATFORM Skopje
CET
Здружение
Коцевски Коцевски - претседател
4032016530526
7093667
бул. Видое Смилевски Бато 35/2-20, 1000, Скопје - Аеродром
ул. Рајко Жинзифов 22, Скопје
Аеродром
Скопски регион
078 247 458

Грасрут активизам

граѓански иницијативи

обука на млади

организирање кампањи

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација