fbpx
x
Мени
Отворени денови

Отворени денови

Отворени денови
Демокраси Лаб
Association for democratic Advancement Democracy Lab - Tetovo
Democacy Lab
Здружение
Селими Селими - претседател
4028017530905
7174730
Илинденска бр.355 УЈИЕ - Техно.парк/зграда 700 Тетово
Илинденска бб., Тетово (до земјоделско училиште)
Тетово
Полошки регион
078 359 360

Транспарентност

отчетност

соработка

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација