fbpx
x
Мени
Zdruzenie na gragjani za kultura i umetnost AN-BLOK Skopje

Zdruzenie na gragjani za kultura i umetnost AN-BLOK Skopje

Zdruzenie na gragjani za kultura i umetnost AN-BLOK Skopje
AN-BLOK
EN-BLOK
2002
Zdruzenie na granjani
Poliksena Ilioska pretsedatel
4030002437938
5615321
Aleksa Dundikj 89A Skopje
Бутел
Скопски
Poliksena Ilioska, pretsedatel 070303342 polikseni2002@yahoo.com
070303342

motiv-podobruvanje na kvalitetot na zivotot na lugjeto.
misija- deluvanje na edinkata koja ke pridonese za razvoj na globalniot svet.
vizija- pozitivni promeni i napredok vo site sferi na opshtestvenot ziveenje

Деца, млади и студенти

Животна средина и природни ресурси

Култура

Меѓуетнички односи

Образование, наука и истражување

Развој на граѓанско општество

Толеранција

Човекови права

Застапување (на пр. креирање и влијание врз политики)

Социјално-хуманитарна поддршка

Граѓански организации

Деца

Државни и јавни институции и/или службеници

Експерти од одредена област

Етнички заедници

Лица со болести

Млади и студенти

Образовни институции

Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација