fbpx
x
Мени

Предолго чекање за објава на вест.

Почитувани,

Од крајот на септември оваа година објавивме вест од страна на нашата организација за една кампања која ја почнавме, но и покрај тоа што поминаа повеќе од 2 месеци, веста сеуште чека на одобрување на порталот за вести од грантистите.
Ве молиме да ни дадете информации дали порталот сеуште функционира или не?

Со почит,

Мите Ристов
Геосфера-Битола

Видео од промоција на доделување на Сертификати на грантисти

Дали може да го добиеме видеото со кое ја презентиравте нашата организација на свеченото доделување на Сертификати во хотел Плаза?

Зашто не го гледам настанот кој го поставив

Поставив настан кој го организираме но, истиот не гледам дека е поставен во календар на настани. Зашто не можам да го видам , дали можеби не е одобрен од администратор.

Прашање.

Здраво,

Дали корисник на акциски грантможе повторно да поднесе барање за средства од следниот повик на акциски грантови?

Поздрав.

Мали акциски грантови

Кој е крајниот рок за поднесување на концепти за малите акциски грантови?

Финансиски извештај

До кога треба да се достави финансискиот извештај?

proba

како сте?

Прашање 1

Прашањето е ова

Неговите корени потекнуваат во дела на класичната Латинска книжевност од 45-та година

Lorem Ipsum не е случајно избран и сложен текст, спротивно од верувањата. Неговите корени потекнуваат во дела на класичната Латинска книжевност од 45-та година пред новата ера, што го прави стар преку 2000 години. Richard McClintock, професор по Латински на колеџот Hampden-Sydney во Вирџинија побарал дефиниција за малку чудните зборови “consectetur” од пасусите на Lorem Ipsum и додека ги анализирал деловите во класичната книжевност открил автентичен извор.

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени?

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени, некои со додавање на одредена доза на хумор, додека некои со случано подредување на зборовите коишто воопшто не звучат веројатно. Доколку планирате да ги користите пасусите на моделот на Lorem Ipsum , треба да се осигурате дека во содржината на текстот не се крие некоја скриена непријатна порака. Сите генератори на Lorem Ipsum кои се наоѓаат на Интернет се направени да повторуваат претходно дефинирани зборови. Тоа го овој гeнератор на Lorem Ipsum пасуси прв вистински генератор достапен на Интернет.