fbpx
x
Мени

Регионална конференција за парламенарен надзор,врз политиките за конкурентност,државна помош и за привлекување на странски директни инвестиции

Краток извештај за парламентарниот надзор врз политиките за конкурентност,државна помош и за привлекување на странски директни инвестиции во земјите од западен балкан.